22 Şubat 2016 Pazartesi

N-n-n

Haftaya tepetaklak başlamak gibisi yok, buyrun: Notlar.

Reddedilmenin dayanılmaz hafifliği. Üzerine, kişisel favorilerimden biri: David Bowie ve hayır demenin on zarif biçimi. Peşi sıra gelsin: Reddedilmiş metinler. (Bu arada unutmayın: fikir, sahibini bağlar.)

Devam: Graffitici babaanne çeteleri! Geçen yıl notunu düşmüştüm ama bir daha, bu defa serbest çağrışımla, babaannelerin üzerine gelsin: Kabul'ün kaykaycı çocukları. Ardından, edebiyatçılar ve spor.

"Bazen beynimin kimyasının ve yapısının çok hızlı bir şekilde değiştiğini hissediyorum." - Oyunculuk kariyerine kitap okumak için ara verdiği iddia edilen Emma Watson, beyninden bahsediyor. Çağrışıma engel olmak mümkün değil, buyrun, beyin ve yazar temalı bir bağlantı sizlere... Hassasiyetten yoksun girişimlere değindiysek bir başkasıyla devam: Yazarın gıda maddeleriyle portresi. Zihnininiz yeterince bulanmadıysa o zaman sizi buraya, salt noktalama işaretlerinden ibaret edebiyat eserlerinin başına alalım.

Yaşar ve ölürken: listeler. Üzerine, beş maddede Murakami'yi anlama rehberi. Liste demişken, liste sevenleri buraya alalım. Son olarak, !f için bir liste: Sinemacıların seyir rehberi.

Şimdilik notları burada bağlıyor ve işe güce dönüyorum. İyi haftalar dileklerimle. Görselde Mr. Fahrenheit'a ait bir iş ve Arnold, blog yazarınızın kişisel arşivinden.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder